Nose Work-tävling 6 maj

Klass: NW1, TSM
När: 6 maj 2018
Plats: Linköpings BK
Anmälan: Är öppen från 2018-04-06 till och med 2018-04-15
Pris: 450kr (Anmälningsavgiften betalas när du fått besked om att du har fått en plats.)

Medlemmar i Linköpings Brukshundklubb har företräde. Vi kommer att ha 25 platser och dessa kommer att lottas efter anmälningstidens utgång, lottning sker först av medlemmar i Linköpings BK, därefter lottas bland övriga anmälda. Du som inte får plats hamnar på reservlista och kallas in i lottningsordning vid återbud. Anmälan sker via formuläret här nedan.
Observera att anmälningar inskickade innan och efter anmälningstiden kommer att strykas.

Det kommer att vara tillåtet för publik att titta på utomhus- och fordonssöken. Vissa sök kommer att fotograferas/filmas, om du inte vill förekomma på bild på vår hemsida, anmäl detta till sekretariatet vid anmälan på morgonen.

Frågor skickas till nosework (at) sbklinkoping.com Vi kommer att behöva fler funktionärer, kan du tänka dig att vara funktionär på tävlingen? Maila nosework (at) sbklinkoping.com Ju fler som ställer upp och hjälper till desto fler tävlingar kan anordnas!

Startlista, reservlista samt PM finns att läsa nedan.
Vid avanmälningar kallas reserver in enligt reservlistan, Obs att 3 stycken reserver har angett felaktig mailadress, så om du inte har fått information via mail beror det troligen på detta. Kontakta i så fall oss för att rätta till din mailadress.

Läs startlistan och reservlista här.

Läs PM här.